Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - PVC dryback (lijm) - PVC vloer

Dryback vloeren zijn dunne PVC stroken of tegels met een gemiddelde dikte van 2 of 2,5 mm. Deze designvloeren worden op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd, zodat de vloer volledig vastligt.

Deze PVC vloeren zijn 2 mm dik en zijn voorzien van een 0,3 mm dikke slijtlaag. Hiermee zijn de vloeren ruimschoots geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook voor licht projectmatige toepassingen waarin het gebruik hoger ligt dan in residentiële woningen, zoals in hotelkamers.

Deze PVC vloeren zijn 2,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Daardoor zijn deze vloeren geschikt voor intensief projectmatig gebruik waarbij grote aantallen mensen over de vloer komen, zoals winkels, scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra.

 Waarom een plak PVC ?

Dryback pvc stroken of plak pvc vloeren zijn flexibele stroken die direct op de dekvloer (basisvloer) geplakt worden, waardoor het super strak ligt en geschikter is voor vloeren met vloerverwarming. Bij deze manier van leggen is het dus belangrijk om de dekvloer vooraf te egaliseren.

Pvc vloeren zijn niet meer weg te denken uit het vloerenlandschap, maar waarom wordt er steeds vaker voor een pvc vloer gekozen? Kunststof pvc vloeren worden steeds populairder, omdat deze vloeren steeds realistischer worden, onderhoudsarm en waterbestendig zijn. Daarnaast zijn pvc vloeren voorzien van een sterke slijtage laag en gaan ze hierdoor vele jaren mee.

Heb je vloerverwarming in jouw huis? Dan een verlijmd PVC is de juiste keuze.