Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Laminaat aanbieding gratis gelegd

Laminaat gratis gelegd aanbieding

Voordelig laminaat kopen en laten leggen bij ART Woninginrichting

Voor laminaat aanbiedingen bij ons aan het juiste adres! Bij ART Woninginrichting vindt u de voordeligste laminaat aanbiedingen gratis gelegd. Laminaat van topmerken worden bij ons inclusief leggen aangeboden vanaf €19,95 p/m2. De prijs is inclusief 21% btw.

Wij beschikken over een ruim assortiment welke wij kunnen voor u leggen. Wilt u het laminaat in echt zien voordat u gaat kopen of nog meer weten over laminaat aanbieding en over het laten leggen van de laminaatvloeren? U kunt uiteraard onze winkel in Bergschenhoek bezoeken voor nog meer inspiratie en vrijblijvend advies.

Laminaat 8mm van topmerken worden bij ons inclusief leggen aangeboden vanaf €19,95 p/m2. 

U kiest uw nieuw laminaat en wij leggen het graag voor u compleet met ondervloer en plinten voor een scherpe prijs! We nemen u een hoop zorgen uit handen en onze vloer leggers zorgen voor een superstrak en mooi resultaat.

ART Woninginrichting is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), dus u bent verzekerd van vakmanschap, service en betrouwbaarheid.

Laminaat kopen met korting? Bekijk nu al onze laminaatvloeren in onze winkelLaminaat gratis leggen aanbieding

✓ GRATIS SAMPEL: Bestel makkelijk en snel stalen van uw gewenst laminaat. Haal het op of gratis thuisbezorgd.
✓​ OFFERTE AANVRAGEN: Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw gewenst laminaat. U ontvangt van ons snel een gratis offerte.
✓ DE LAAGSTE PRIJS: Kom langs voor laminaat aanbiedingen met laminaat gratis gelegd deals. NU met gratis ondervloer en plinten.
✓ GRATIS LEGGEN: Uw laminaat wordt vakkundig door onze parketteurs gelegd, Kom langs voor Laminaat gratis gelegd aanbiedingen en profiteer van onze laagste prijzen.
WINKEL BEZOEKEN: Kom langs en laat u inspireren door ons grote assortiment. Onze medewerkers geven u graag uitgebreid advies.

Laminaat actie inclusief leggen

Voordelig laminaat aanschaffen en laten leggen?

Laminaat 8mm brede plank met v-groef  inclusief leggen voor €19,95 p/m2.

LAMINAAT AANBIEDING BREDE PLANK INCLUSIEF LEGGEN EIK BEIGE K2421LAMINAAT AANBIEDING BREDE PLANK INCLUSIEF LEGGEN EIK GRIJS DONKER K2427LAMINAAT AANBIEDING BREDE PLANK INCLUSIEF LEGGEN EIK GRIJS K3860LAMINAAT AANBIEDING BREDE PLANK INCLUSIEF LEGGEN EIK GRIJS K3865LAMINAAT AANBIEDING BREDE PLANK INCLUSIEF LEGGEN EIK LICHT K2425LAMINAAT AANBIEDING BREDE PLANK INCLUSIEF LEGGEN EIK LICHTGRIJS K2426LAMINAAT AANBIEDING BREDE PLANK INCLUSIEF LEGGEN EIK NATUUR K2422

Zoekt u een breed laminaat met 25 jaar garantie? Laminaat aanbieding inclusief leggen nu voor € 19,95 p/m2. Deze aanbieding is de meest verkochte laminaatvloer van dit jaar! Dit laminaat is 8mm met v-groef rondom en is geschikt voor veel belopen ruimtes. 

De extra brede delen voorzien van een 4 zijdige velling maken indruk vanaf het eerste moment. Door de royale afmetingen van deze vloer lijkt uw vertrek nog groter. Een nieuwe definitie van ruimte, waardoor het geheel een grootse uitstraling krijgt. De voelbare structuur geeft onmiskenbaar het gevoel van massief hout.

Deze vloer is een zeer goede kwaliteit geschikt voor woonkamer, slaapkamer en veel belopen ruimtes. Dit laminaat is ook geschikt voor vloerverwarming.

Voor een superprijs een superdeal om jaren lang van te genieten.


Laminaat Quick Step inclusief leggen voor scherpe prijs bij ART Woninginrichting

Quick step is een van de meest verkochte laminaat merken. De vloeren van Quick step zijn van hoge kwaliteit, sterk, kras bestendig en onderhouds vriendelijk. Deze vloeren zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar.

De HydroSeal collecties van Quick Step zijn voorzien van een waterafstotende bovenlaag, waardoor de vloeren 100% waterdicht zijn. 

Wilt u Quick Step laminaat kopen en voordelig laten leggen? Dat is het zeker mogelijk bij ART Woninginrichting als erkend Quick Step dealer.

Op onze site kunt u ons aanbod Quick Step laminaat bekijken en vergelijken. De Quick Step prijzen op onze website zijn adviesverkoop prijzen. Voor de totale kosten vraag altijd een vrijblijvende offerte aan. Wij doen ons best om uw gewenst laminaat en toebehoren voor een scherpe prijs aan te bieden.

quick step laminaat aanbieding


ART Woninginrichting is uw vloerenwinkel voor goedkoop laminaat, ondervloer en plinten


Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan


Laminaat inclusief leggen met gratis ondervloer en plinten

Advies en uitleg over Laminaat soorten en kwaliteiten

Dikte van het laminaat

Het is belangrijk om na te gaan in welke kamer de laminaatvloer uiteindelijk komt te liggen en hoe intensief deze ruimte gebruikt gaat worden. Een laminaatvloer die intensief gebruikt gaat worden vereist een dikker laminaat dan een vloer die minder intensief gebruikt gaat worden. Wij raden aan om laminaat met een dikte van 6mm te gebruiken voor een zolderkamer en laminaat van minimaal 7mm voor slaapkamers. Een zolderkamer zal over het algemeen minder intensief worden gebruikt dan een slaapkamer, vandaar deze richtlijnen. De gang, keuken en woonkamer worden vaak intensief gebruikt. Hiervoor raden wij laminaat aan met een dikte van 8 of 10mm. Wanneer hier ook zware meubels op komen te staan raden wij zelfs aan om laminaat met een dikte van 12mm te gebruiken. Ook voor winkels en kantoren raden wij een laminaat dikte van 12mm aan.

Laminaat met of zonder v-groef?

Laminaat zonder v groef geeft het eigenlijk al aan: het is één vlak geheel. Doordat het één geheel is, bepaalt voornamelijk het motief van de vloer hoe een sfeer in uw interieur tot uiting komt. Het karakter van de betreffende ruimte wordt dus voornamelijk door uw vloer bepaald. Echter, een laminaatvloer zonder v-groef zorgt er wel voor dat de vloer een heel strak effect af geeft; een moderne look.

Daar tegenover creëert laminaat met v groef een extra dimensie, doordat (het lijkt alsof) er echte planken zichtbaar zijn. Dit geeft een specifieke warmte aan een ruimte, eentje die normaliter met houten vloeren wordt meegegeven. Zoals hierboven aangegeven zijn er verschillende mogelijkheden bij het kiezen van laminaat met een v groef, maar het voornaamste is dat een er een bepaalde sfeer wordt gecreëerd. In dit geval is dat de sfeer waarin wordt benadrukt dat er een echte houten vloer in het totaalplaatje wordt opgenomen, waarmee onder andere ook dezelfde warmte wordt gecreëerd.

Welke kleur laminaat kopen?

Zoekt u een wit, eiken natuur of grijs laminaat? Onze laminaat inclusief leggen aanbiedingen bestaan uit diverse kleuren van licht tot donkere tinten met een v-groef uitvoering. Een laminaatvloer met een V-groef heeft een uitstraling van een massieve plankenvloer. U koopt bij ons modern en trendy kleuren laminaatvloeren voor de laagste prijs.

Hoeveel laminaat is nodig?

Voor het bestellen van het laminaat moet u rekening houden met een zaagverlies van minimaal 5%. Voor een laminaat tegel moet u rekening houden met een zaagverlies van minimaal 10%.

Laminaat op vloerverwarming

Waar rekening mee gehouden moet worden bij het gebruik van laminaat in combinatie met vloerverwarming is de juiste ondervloer. Een gewone ondervloer kan er namelijk voor zorgen dat de vloerverwarming niet optimaal gaat werken. Het is daarom verstandig om een speciale ondervloer voor vloerverwarming aan te schaffen.

Laminaat online bestellen en goedkoop laten leggen

U wilt een nieuw laminaat aanschaffen en vakkundig laten leggen voor een leuke prijs? Bij ART Woninginrichting vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Onze laminaat vloeren zijn geschikt voor woongebruik met een fabrieksgarantie van 15 jaar of meer. De planken hebben een v-groef om wat echter en moderner uitzien.

Showroom bezoeken voor laminaat aanbiedingen

Is het voor u niet mogelijk om online de juiste vloer inclusief leggen te bestellen? Dan kunt u naar onze showroom in Bergschenhoek langs komen. Onze medewerkers helpen u graag om uw gewenst laminaat uit te zoeken.

Zoekt u een exclusief laminaat om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet in onze aanbiedingen? Neem contact op en wij bieden uw gewenste vloer voor een scherpe prijs ! 


Klantervaringen van Laminaat inclusief leggen aanbiedingen

Bekijk de reviews op Google, Facebook en op onze website

Wij leveren en leggen laminaatvloeren door heel Nederland.

Laminaat gratis leggen_inclusief gratis ondervloer en plinten- ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten - ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten in Pijnacker - ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten in Amersfoort - ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten in Roterdam - ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten in Utrecht - ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten in Bergschenheok - ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten in Berkel en Rodenrijs - ART WoninginrichtingLaminaat leggen inclusief ondervloer en plinten in Rotterdam OmmoordLaminaat aanbiedingen inclusief gratis leggen - ART Woninginrichting

Laminaat actie bij ARTWoninginrichting