Uw betrouwbare partner
In vloeren en trap bekleding

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

PVC vloer aanbieding inclusief egaliseren leggen

PVC vloer aanbieding laagste prijzen

PVC vloeren inclusief egaliseren en leggen

PVC vloer kopen voor scherpe prijs

Bent u op zoek naar een pvc vloer voor uw woning, kantoor of winkel voor voordelige prijs? Voor PVC vloer aanbiedingen, egaliserenven het leggen van pvc vloeren bent u bij ART Woninginrichting aan het juiste adres!Bekijk en bestel uw pvc vloer online via onze webshop of vraag een vrijblijvende advies of informatie over deze vloeren. Wij leveren topmerken pvc vloeren o.a. mflor, Expona, Ambiant, Podium, Beautifloor, Berry Alloc, Gerflor, en overige merken. U kunt voor het inrichten van uw woning, interieur en kleurcombinaties de voorbeelden en stalen van deze vloeren in onze showroom bekijken.

Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van alle soorten vloeren. Onze vakkundige stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

Om een dryback pvc vloer te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt met daarvoor geschikte egalisatie materialen. Bekijk onze prijzen voor het egaliseren van de vloer en de legkosten van pvc vloeren.

PVC vloer aanbieding - ART Woninginrichting

Bekijk onze PVC vloer All-inclusief aanbiedingen

PVC vloer aanbieding incl. egaliseren en leggenvloer egaliserenVakkundig PVC vloer leggen - ART Woninginrichting

U kunt de hele collectie van pvc vloeren in onze showroom in Bergschenhoek bekijken.
Bekijk onze PVC aanbiedingen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Actie 1 - PVC vloer dryback inclusief egaliseren en leggen €42,95 p/m2

PVC vloer aanbieding - goedkoop en scherpe prijzen

Vakkundig pvc vloer leggen door eigen ervaren leggers

Voor pvc vloeren bent u bij ART Woninginrichting op de juiste adres. Wij hebben pvc vloer aanbieding ''All-in prijs'' voor €42,95 p/m2. Deze vloer heeft een zeer royale plank voor zowel woon- als project gebruik. De vloer heeft een totale dikte van 2,0 mm en een toplaag van 0,3mm.

Eigenschappen van de pvc vloer: Voelbare houtstructuur - Makkelijk in onderhoud - Maximale variatie in patronen - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - 10 jaar garantie bij woongebruik - Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Productie volgens strenge Europese normen en geschikt voor recycling. Deze pvc vloer is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden waardoor het loopgeluid tot het minimum is gereduceerd.

Binnen een dag is uw pvc vloer gelegd en ziet uw woning er perfect uit !


Actie 2 - PVC vloer dryback inclusief egaliseren en leggen €44,95 p/m2

Een kwaliteit pvc vloer koopt u 100% voor bodemprijs

PVC vloer voodelig kopen en professioneel laten leggen

Voor een sterke vloer en hoge slijtvastheid moet u zeker deze vloer kiezen. Een hoogwaardige kwaliteit met een voelbare structuren geschikt voor intensief woongebruik en lichte projcten. Wij bieden deze pvc vloer inclusief egaliseren en leggen compleet voor € 44,95 p/m2. De vloer heeft een totale dikte van 2,25 mm en een toplaag van 0,3mm.

Eigenschappen van de pvc vloer: Voelbare houtstructuur - Makkelijk in onderhoud - Maximale variatie in patronen - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - 15 jaar garantie bij woongebruik - Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

PVC vloer aanbieding Eiken Donker - ART Woninginrichting

Dankzij een combinatie van trendsettende, prachtinge dessins en voelbare oppervlaktestructuren van deze pvc stroken, is deze vloer toonaangevend binnen dit vloerensegment. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter. Deze pvc vloer is geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Deze pvc vloer is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden. Zo zijn de vloeren ook waterbestendig en hebben een aangenaam loopgeluid.

Met deze vloeren ziet uw woning er prachting uit !


Actie 3 - PVC vloer tegels dryback inclusief egaliseren en leggen €45,95 p/m2

Een kwaliteit pvc tegel met extra korting

Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat

Als u uw woning modern en strak wilt inrichten dan kunt u deze pvc stroken kiezen. Een hoogwaardige kwaliteit leverbaar is lichtgrijs, betongrijs en antraciet kleuren. Deze pvc tegel is geschikt voor intensief woongebruik en lichte projcten. De afmetingen van de pvc tegels zijn 493 x 493 mm. Wij bieden deze pvc vloer inclusief egaliseren en leggen compleet voor € 48,95 p/m2. De vloer heeft een totale dikte van 2,25 mm en een toplaag van 0,3mm.

PVC vloer tegels aanbieding - pvc vloer beton look licht grijsPVC vloer tegels aanbieding - pvc vloer antracietPVC vloer tegels aanbieding - pvc vloer beton look donker grijs

Eigenschappen van de pvc vloer: Voelbare houtstructuur - Makkelijk in onderhoud - Maximale variatie in patronen - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - 15 jaar garantie bij woongebruik - Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Deze pvc vloer is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden. Zo zijn de vloeren ook waterbestendig en hebben een aangenaam loopgeluid.

Met deze pvc vloeren creëert u een modern en strak interieur !


Actie 4 - Visgraat pvc vloer inclusief egaliseren en leggen €66,95 p/m2

Een kwaliteit pvc in visgraat leggen voor allerlaagste prijs

Onze pvc leggers zorgen voor een perfect eindresultaat

Visgraat PVC vloeren zijn op dit moment erg populair en geven uw woning of kantoor een exclusieve uitstraling. Deze prachtige eiken vloeren hebben een extra matte toplaag, waardoor uw gelegde pvc vloer niet van echte hout te onderscheiden is. Deze vloeren zijn mogelijk zonder enkele probleem in combiante met vloerverwarming gelegd worden.

PVC vloer visgraatPVC vloer visgraatPVC vloer visgraatPVC vloer visgraat

Van meeste kleuren visgraat hebben wij ook lange planken en zwarte strips om een rand om te visgraatvloer te leggen. U kunt deze vloeren in onze showroom bekijken en verglijken.


Algemene informatie over PVC vloeren

Een pvc vloer of pvc strook is gemaakt van kunststof. PVC vloer wordt ook vinyl stroken genoemd en staat voor Poly-vinyl-chloride. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, bestaand tegen vocht en water, makkelijk te onderhouden, stil en geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook belangrijk om te weten is dat Pvc vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dankzij de huidige technieken zijn pvc vloeren niet of nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden.

Er zijn twee soorten pvc vloeren op de markt. Namelijk pvc vloer met een klikverbinding en pvc vloer in lijmsysteem of dryback die op een geëgaliseerde vloer verlijmd en gelegd moet worden. De kliksysteem pvc vloeren zijn ook in twee uitvoeringen '' geheel van pvc '' met een dikte van ca. 5mm en '' pvc op HDF '' met een dikte van ca. 10mm leverbaar. Er moet rekening gehouden worden dat bij een klik pvc vloer een juiste en geschikte ondervloer te gebruiken.

Voor pvc vloeren zijn er verschillende gebruiksklasse:
AC3, klasse 31 - intensief residentieel gebruik, licht commercieel gebruik.
AC4, klasse 32 - intensief residentieel gebruik, normaal commercieel gebruik.
AC5, klasse 33 - zeer zwaar commercieel gebruik.
 
PVC vloer leggen

Het leggen van een pvc vloer ( dryback ) is een vakwerk. De belangrijkste is dat de vloer door vakmensen goed geëgaliseerd wordt. Er moet zorgen dat de vloer na het egaliseren vlak genoeg is. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen vn alle soorten pvc vloeren. WIj zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en netjes gelegd wordt. Voor het egaliseren en het leggen van pvc stroken, gebruiken wij altijd de beste materialen om een goede resaultaat te behalen.

De voordelen van pvc vloer op een rij:
Natuurgetrouwe uitstraling.
Waterbestendig, toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens
Eenvoudig te reinigen
Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud
Aangenaam, zacht loopgeluid
Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
 
PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming

PVC vloeren zijn een iedeale vloer in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

PVC vloer merken

Wij leveren Mflor, Ambiant, Berry Alloc, Beautifloor, Viva Floor, Podium en your Floor pvc vloeren. 


Enkele porjecten van ART Woninginrichting - PVC vloeren gelegd door onze ervaren PVC vloer leggers

pvc vloer visgraat leggenPVC vloer leggenPVC vloer leggenPVC vloer leggenpvc vloer visgraat

PVC vloer aanbieding Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Arnhem, Amsterdam, Amstelveen, Barendrecht, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Breda, Bergen op Zoom, Capelle aan den Ijssel, Delft, Delfgauw, Den Haag, Den Hoorn, Dordrecht, Eindhoven, Ede, Gouda, Hoogvliet, Houten, Haarlem, Hellevoetsluit, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Katwijk, Hilversum, Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maassluis, Maasdam, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Pernis, Pijnacker, Poortugaal, Puttershoek, Rijswijk, Ridderkerk, Rhoon, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Soest, Scheveningen, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Ter Aar, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg, Pijnacker, Zaandam, Zoetermeer, Zwijndrecht, Zevenhuizen, Vleuten, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Wateringen, Waddinxveen, Woerden en door heel Nederland.

Voordelig PVC vloer kopen en Vakkundig laten leggen? KOM langs voor PVC vloer aanbiedingen

Vloer egaliseren en PVC vloer leggen altijd de scherpste prijzen bij ART Woninginrichting.