Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop - Houten vloer

ART Woninginrichting biedt u kwaliteit houten vloeren die u snel, gemakkelijk, voordelig en veilig online kunt bestellen. De topmerken Quick Step, Meister en Lamett worden aangeboden voor scherpe prijzen. Wilt u lamelparket door ons vakkundig laten leggen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Houten vloeren- ART Woninginrichting

Houten vloer kopen? Beste kwaliteit en de laagste prijsHouten vloer kopen

Waarom een houten vloer? Een houten vloer is gemaakt een natuurlijk materiaal dat extra warmte en sfeer aan je kamer geeft. Houten vloeren zijn erg duurzaam en zeker een goede investering voor de toekomst. Een prachtige eiken vloer gaat bijvoorbeeld lang mee, zelfs bij intensief gebruik, en zal weinig slijtage vertonen, mits de vloer correct onderhouden wordt. 

Houten vloer aanbieding

Wilt u een goede kwaliteit houten vloer kopen voor een scherpe prijs? Bekijk online onze lamel parket collecties en kom langs voor een vrijblijvende offerte. Afhankelijk van de hoevelheid zullen wij een gewenste vloer voor een scherpe prijs aanbieden.

Onderhoud houten vloer

Houten vloeren zijn makkelijk om schoon te maken en te onderhouden. Bij een eiken vloer is grondig stofzuigen geen enkel probleem en hierdoor is het ook veel hygiënischer dan tapijt. Het is natuurlijk wel belangrijk om het juiste onderhoud toe te passen, om slijtage te voorkomen. Hout kan gevoelig zijn voor vocht, u moet dus wel de luchtvochtigheid van de ruimte controleren.

Voordelen van een houten vloer

Een houten vloer geeft zoveel meer sfeer aan een ruimte dan een stenen vloer. Doordat hout een natuurlijk materiaal is, geeft het een warme en authentieke uitstraling. Het maakt uw huis prettig om in te wonen en te leven. Doordat houten vloer zo lang mee gaan, hebben deze vloeren ook een tijdloos karakter. Ze kunnen prachtig staan in een klassiek interieur, maar misstaan ook zeker niet in moderne en strakke inrichting

Advies over houten vloer kopen

Heeft u vragen over houten vloeren of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.