ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Vloerkleed - Karpet

Karpet & vloerkleed

Een vloerkleed of karpet geeft warmte aan een woning en is fijn voor je voeten. Bij elke woonstijl past een karpet. Met een vloerkleed geeft u uw woonkamer of slaapkamer een sfeervolle uitstraling.

Karpetten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar: een rond karpet, en vierkante karpet, een zachte, karpet van een lusssen pool tapijt enz.

Om van een woning een thuis te maken, en van een kantoor een prettige plek om te werken, ART Woninginrichting helpt u hier graag bij.

Exclusieve maatkarpetten uit kamerbreed tapijt

Exclusieve maatkarpetten uit kamerbreed tapijt


vtwonen karpet en tapijt collectie

Een vloerkleed verrijkt tegenwoordig iedere ruimte in huis. Een karpet groot, klein, rond of vierkant? Met vtwonen-vloerkledencollectie wordt uw huis gelukkig van! Gaat kamerbreed tapijt u nog iets te ver, dan laat u van uw favoriete vtwonen tapijt een vloerkleed op maat maken.

Wilt u meer weten over karpetten? Een vloerkleed in welke stijl jouw interieur sfeer geeft? Kom langs voor een advies en een vrijblijvende offerte.

vtwonen karpet en tapijt collectie

Randfwerking vloerkleed/karpet

Festonneren - Hoosgte kwaliteit

Festonneren is een veel gebruikte manier van het afwerken van vloerkleden. De randen van het tapijt worden traditioneel afgewerkt met een bijpassende kleur garen. Met Hollands vakmanschap en oog voor detail gaat Carpet Making voor u aan de slag. Daarbij gaan we alleen voor de hoogste kwaliteit. Wij werken alle maatkarpetten af met een 100% polyamidegaren, zodat de festonranden niet gaan pluizen. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid om dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een hoogwaardig karpet op maat.

Karpet festonneren €12,00 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

Karpet festonneren inclusief antislip ondertapijt €26,00 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

karpet Festonneren - Hoosgte kwaliteit - ART Woninginrichting

 

Blind banderen - Luxe uitstraling en een duurzaam resultaat

Blind banderen is een stijlvolle afwerking met een luxe uitstraling en een duurzaam resultaat. Het karpet wordt voorzien van een subtiele suèdine band in een bijpassende kleur. Omdat deze band nauwelijks zichtbaar is, spreken we van ‘blind banderen’. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een karpet dat in alle opzichten comfort en weelde uitstraalt.

Deze randafwerking is door zijn duurzaamheid niet enkel geschikt voor privégebruik maar leent zich ook uitstekend voor karpetten en vloereilanden in de projectsfeer.

Karpet blind banderen €25,00 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

Karpet blind banderen inclusief antislip ondertapijt €40,00 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )karpet Blind banderen - Luxe uitstraling - ART Woninginrichting

 

Volumekarpet in luxueuze uitvoering

Volumekarpet heeft een rijke, volle uitstraling. Door de randen van het tapijt te vouwen en het tapijt te voeren met een speciaal vilt ondertapijt, ontstaat een heerlijk dik karpet. Met hun uitstraling geven de kleden een gevoel van warmte en rust. Het ondertapijt heeft een antislip-werking, is vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Deze volumekarpetten worden geheel op maat door ons vervaardigd, zodat een prachtig ‘vloereiland’ ontstaat. Exclusief en persoonlijk!

Karpet volumekarpet €40,00 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

Volumekarpet in luxueuze uitvoering - ART Woninginrichting

 

Banderen - Luxe karpet met een weelderig gevoel

De kracht van een karpet zit vaak in de details. Ook wanneer wij een karpet banderen, is dat het geval. Een band van chenille kan immers een volledig andere sfeer geven aan uw vloereiland dan bijvoorbeeld een karpet met franjes. Met uiterste precisie werken wij uw karpet daarom af met het materiaal van uw keuze. Zo kunnen wij uw karpet voorzien van een band van chenille, katoen, teakline, leatherlook of een exclusieve lederen band. Zelfs met een door u aangeleverde meubelstof kunnen wij uw karpet omranden. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om uw karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Hierdoor ontstaat een heerlijk luxe karpet met een weelderig gevoel.

Karpet banderen met katoenen band €27,50 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

Karpet banderen met katoenen band inclusief antislip ondertapijt €42,50 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

Karpet banderen met leatherlook band €38,00 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

Karpet banderen met katoenen band inclusief antislip ondertapijt €53,00 per strekkende/omtrek meter ( exclusief tapijt )

Karpet banderen - ART Woninginrichting

Kom langs of vraag een vrijblijvende offerte aan