Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - 0,55 mm - PVC click - PVC vloer

De Rigid PVC vloer klik staat voor warmte, trendgericht en absolute kwaliteit. Samen met een ondervloer en waterbestendige toplaag een waar woongenot voor elk huis! Kiest u voor een houtstructuur of wilt u toch graag die betonnen look in uw woning? De Visgraat of rechte planken serie zijn eenvoudig te combineren met alle woonstijlen.

PVC Rigid click aanbiedingGaat u verhuizen en wilt u die mooie Rigid vloer graag meenemen? Dat kan ook! Alle Rigid PVC vloeren zijn eenvoudig zonder lijm te plaatsen door de Uniclic of Unidrop klikverbinding. Prachtige houtstructuren en realistische betonlooks maken de Rigid PVC vloeren erg veelzijdig. Bekijk onze volledige collectie voor meer informatie neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Alle Rigid PVC vloeren zijn geheel waterbestendig en tevens eenvoudig in onderhoud. Stofzuigen of stofwissen en afnemen met een licht vochtige dweil met PH-neutrale schoonmaakmiddelen is voldoende. De frequentie voor periodiek onderhoud is ontzettend afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die er mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd. Wij adviseren een goede schoonloopmat te plaatsen om nog langer te genieten van uw nieuwe Rigid PVC vloer.