Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Marmoleum click

Marmoleum click is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Marmoleum click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Marmoleum Click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm Marmoleum toplaag. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm, 60x30 cm en 30 x 30 cm.

Door de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click is het een goede keuze voor u en uw omgeving. Marmoleum Click verbetert de omgeving voor mensen met allergieën. Click is antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten. Dit verbetert bovendien de luchtkwaliteit. Door de bacteriostatische eigenschappen weert Click het verspreiden van bacteriën.

Dankzij de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click voelt de vloer niet koud aan. Deze neemt de omgevingstemperatuur aan, waardoor uw huis knus en warm voelt. Onze Marmoleum Click vloer kan zelfs gebruikt worden met vloerverwarming. Het is een vloerbedekking die comfortabel onder de voeten aanvoelt, ideaal om op te leven en te spelen.

Marmoleum houdt van het leven en is er daarom erg zuinig op. Marmoleum Click is dan ook gemaakt met de allerbeste natuurlijke grondstoffen zoals: lijnzaadolie, hars, kalk, jute en milieuvriendelijke pigmenten. Dit maakt de vloer tot een van de meest natuurlijke en duurzame vloeren.

Marmoleum Click is een gemakkelijke vloer om schoon te houden. De speciale coating maakt dat stofwissen en vlek verwijderen voldoende zijn om de vloer er perfect uit te laten zien. Door het makkelijke onderhoud blijven de kleuren helder en zullen niet vervagen.

Marmoleum Click heeft een goede geluidsreductie van 17 dB waardoor het een rustige vloerbedekking is. Je kunt zelfs verbeterde geluidsisolatie eigenschappen van 21dB bereiken door Marmoleum Click op een Forbo Foam onderlaag te installeren, waardoor het contactgeluiden tot een minimum wordt beperkt. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een prettige akoestiek.

Marmoleum click is een hoogwaardige en eenvoudig te installeren vloer van natuurlijk materiaal. Het is leverbaar in een groot kleurenpalet en is ideaal voor keuken, woonkamer, hal, slaapkamer, speelkamer en studeerkamer. Marmoleum click wordt geleverd in 90 cm x 30 cm panelen en 30 cm x 30 cm squares. Deze worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem. Met Marmoleum click worden al je creatieve dromen in een handomdraai stralende werkelijkheid.

Met Marmoleum click koopt u een topproduct en gegarandeerd duurzame schoonheid.

Mits uw vloer is geïnstalleerd en onderhouden volgens de richtlijnen van Forbo Flooring, valt deze geheel onder de fabrieksgarantie van 15 jaar.

Er zijn geen regels voor het ontwerpen van een Marmoleum click vloer, maar met een paar slimme tips haal je er nog meer uit. Houd rekening met de afmeting en de vorm van de kamer. Door een donkere kleur of een druk dessin kan een kleine of lange, smalle kamer nog kleiner lijken. Strepen of diagonale patronen kunnen zorgen voor een optisch effect waardoor een ruimte er ineens totaal anders uitziet.

Marmoleum click installeer je in een handomdraai. Leg de panelen op de juiste manier tegen elkaar en klik ze vast met een eenvoudige handbeweging. De panelen zijn mooi breed en laten na het klikken geen zichtbare naden achter. Na het leggen kan de vloer direct belopen worden. Het directe voordeel is dat het de installatiekosten aanzienlijk vermindert. De indirecte voordelen zijn het besparen van een hoop gedoe door de makkelijke installatie en bespaart veel tijd.

Forbo Marmoleum click aanbieding

Bestel online voor een scherpe prijs

Marmoleum click Barbabos aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Black Hole aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Cloudy Sand aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Delta lace aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click eternity aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Laguna aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Lemon Zest aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Lilic aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Lquid Clay aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Moon aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Nebula aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Orbit aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Pacific beaches aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Petrol aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Ravan aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Rosemary green aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Scarlet aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Silver shadow aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Spring Buds aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click Trace of Nature aanbieding - bestel online voor scherpe prijsMarmoleum click SquaresMarmoleum clickMarmoleum clickMarmoleum click Squares

Bekijk Marmoleum Click collectie op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan.
MARMOLEUM CLICK BROCHURE

Bekijk marmoleum click vloer collectie

Wij leveren Forbo Marmoleum Click in Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort, Ameide, Almere, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Barendrecht, Barneveld, Berkel en Rodenrijs, Breda, Beverwijk, Bergen op Zoom, Den Helder, Bodegraven, Bussum, Capelle aan der Ijssel, Culemborg, Diemen, Dordrecht, Den Haag, Delft, Ede, Enschede, Eindhoven, Gouda, Goes, Gorinchem, Haarlem, Hilversum, Huizen, Henglo, Hoofddorp, Helmond, Lelystad, Leiden, Middelburg, Maastricht, Maassluis, Naarden, Nijmegen, Nieuwegein, Oosterhout, Oos, Pijnacker, Rotterdam, Roosendaal, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vleuten, Veenendaal, Venlo, Voorburg, Vlissingen, Wageningen, Wassenaar, Wateringen, Naaldwijk, Wijchen, Zeist, Zwijndrecht, Zoetermeer, Zaanstad, Zierikzee, Zwolle, Zaandam, Woerden,  door heel Nederland en België

Let op: Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.