Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Laminaat aanbieding Zoetermeer

Laminaat aanbieding Zoetermeer

Goedkoop en voordelig laminaat kopen bij ART Woninginrichting

Laminaat aanbiedingen - ART Woninginrichting

Woont u in Zoetermeer en wilt u laminaaat kopen voor een scherpe prijs? U bent bij ART Woninginrichting verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijzen. Wij zijn dealer van Quick Step, Meister, Ambiant en nog andere merken. U koopt bij ons topmerken laminaatvloeren en toebehoren voor de scherpste prijzen.

Deze maand hebben wij laminaat aanbieding met V-groef  in diverse kleuren van licht tot donker eiken.  Onze Laminaat aanbiedingen bestaan uit laminaat planken, brede planken, XXL laminaat en laminaat tegels. All onze laminaatvloeren zijn geschikt i.c.m. vloerverwarming.

Bent u op zoek naar een perfecte kwaliteit en een sfeervolle uitstraling? Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Quick Step laminaat is in vele soorten en maten te verkrijgen. Duurzaamheid is voor dit merk één van de hoogste prioriteiten. U koop Quick Step laminaat bij ART Woninginrichting voor een lage prijs.

Creëer een klassiek interieur met deze mooie visgraat laminaat vloeren. Met visgraat laminaat geeft u iedere ruimte een tijdloze en exclusieve uitstraling. 

Visgraat laminaat aanbieding -ART Woninginrichting

Visgraat laminaat past bij elk interieur. De klassiek ogende vloer doet het prima in chique panden, maar ook in moderne kantoor- of woonruimtes. De van oorsprong exclusieve en kostbare visgraat vloer is tegenwoordig voor iedereen goed betaalbaar. Met de huidige technieken zie je nagenoeg geen verschil tussen een massief houten visgraatvloer en een visgraat laminaatvloer.

Laminaat eiken wit aanbieding - ART Woninginrichting

Wij hebben een groot aanbod aan laminaat grijs, wit of wit eiken vloeren. Voor laminaat aanbiedingen advieseren wij u om langs te komen en de vloeren in onze winkel te bekijken en verglijken. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen dan kunt u via onze website online gratis stalen aanvragen.

Op onze website staan slechts een aantal voorbeelden. Voor de gehele laminaat collectie kunt u onze showroom in Bergschenhoek bezoeken.

laminaat eiken aanbieding -ART Woninginrichting

► Ruim assortiment laminaat, pvc vloer, tapijt, vinyl en gordijnen

► Altijd de scherpste aanbiedingen en laagste prijzen

► Deskundig advies

► Gratis parkeren op eigen terrein

► Vakkundig laminaat leggen in Zoetermeer