ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Beautifloor laminaat aanbieding

Beautifloor is een laminaatvloer voor iedere woonstijl

De Beautifloor laminaat collectie bestaat uit de series Ardennen, West-Vlaanderen en Henegouwen. In totaal zijn er maar liefst 28 aantrekkelijke dessins. Hierdoor is er altijd een Beautifloor laminaat vloer te vinden die past bij jouw persoonlijke woonstijl.

De Ardennen serie is afgewerkt zonder V-groeven. Hiermee krijg je een prachtige, strakke vlakke vloer in een dessin naar keuze.

De West-Vlaanderen collectie is afgewerkt met een V-groef langs de lange zijkanten van de planken die op een subtiele manier accentueert. Hierdoor krijgen de planken een extra dimensie. Doordat de 2-zijdige V-groef optisch extra lengte aan de vloer meegeeft, lijkt de ruimte nog groter. 

De Henegouwen serie is uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Brede delen laminaat laten de kamer niet alleen groter lijken, maar geven ook een moderne uitstraling met minder herhaling van de V-groeven.

Beautifloor laminaatvloeren zijn dankzij de ijzersterke slijtlaag bestand tegen een stootje. Ook zijn ze door het vuilafstotende karakter zeer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door lichtvochtig te reinigen met een professionele laminaatreiniger. De inloop van vuil en vocht kan ook voorkomen worden door een goede inloopmat te plaatsen bij alle ingangen van de woning. Bekijk de beautifloor collectie

Bij ART Woninginrichting koopt u Beautifloor laminaatvloeren 100% voor scherpe prijzen

Vraag een Vrijblijvende offerte aan

Beautifloor laminaat - ART Woninginrichting

De Ardennen, West-Vlaanderen en Henegouwen collectie zijn door het Uniclic systeem eenvoudig te leggen en zijn zeer stabiel. De Uniclic verbinding zorgt voor een zeer hoge treksterkte, waardoor de vloeren erg duurzaam zijn. Ga je verhuizen? Dan kun je jouw laminaatvloer eenvoudig meenemen! Ook zijn alle Beautifloor laminaat vloeren geschikt voor vloerverwarming.

Beautifloor laminaat vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

Kom langs voor laminaat Beautifloor Ardennen actieprijzen

Wij leveren en leggen Beautifloor laminaat compleet voor een scherpe prijs. Vraag een offerte aan voor actiepakket

Een laminaat zonder v-groef en15 jaar fabrieksgarantie. De Ardennen-collectie heeft veertien decors, variërend van wit tot antraciet eiken en van beige tot donkerbruin. Deze vloeren zijn geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens, maar ook voor licht kantoorgebruik. De vloeren hebben een dikte van 7 mm en een afmeting van 1261 x 192 mm. Bekijk Laminaat Ardennen collectie

Beautifloor BTF360 laminaat Ardennen HamoirBeautifloor BTF458 laminaat Ardennen SpaBeautifloor BTF459 laminaat Ardennen EupenBeautifloor BTF467 laminaat Ardennen SalleBeautifloor BTF472 laminaat Ardennen MalmedyBeautifloor BTF474 laminaat Ardennen HierlotBeautifloor BTF477 laminaat Ardennen StavelotBeautifloor BTF481 laminaat Ardennen FagneBeautifloor BTF486 laminaat Ardennen ModaveBeautifloor BTF524 laminaat Ardennen VillettesBeautifloor BTF592 laminaat Ardennen BastogneBeautifloor BTF593 laminaat Ardennen Bertrix


Kom langs voor laminaat Beautifloor West-Vlaanderen actieprijzen

Wij leveren en leggen Beautifloor laminaat compleet voor een scherpe prijs. Vraag een offerte aan voor actiepakket

De West-Vlaanderen serie uit het Beautifloor laminaat assortiment bestaat uit 8 uitvoeringen van licht grijs tot rustiek gerookt eiken look. De Uniclic verbinding maakt plaatsing en herplaatsing heel eenvoudig. De planken hebben een afmeting van 1261 x 192 mm en een totale dikte van 8 mm en zijn daarmee de langste planken in de Beautifloor laminaat collectie. De vloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie.

De West-Vlaanderen collectie kleuren zijn door het Uniclic systeem eenvoudig te leggen en zijn zeer stabiel. De Uniclic verbinding zorgt voor een zeer hoge treksterkte, waardoor de vloeren erg duurzaam zijn. Ga je verhuizen? Dan kun je jouw laminaatvloer eenvoudig meenemen! Ook zijn alle Beautifloor laminaat vloeren geschikt voor vloerverwarming.

Beautifloor West-Vlaanderen laminaatvloeren zijn dankzij de ijzersterke slijtlaag bestand tegen een stootje. Ook zijn ze door het vuilafstotende karakter zeer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door lichtvochtig te reinigen met een professionele laminaatreiniger. De inloop van vuil en vocht kan ook voorkomen worden door een goede inloopmat te plaatsen bij alle ingangen van de woning. Bekijk Laminaat West-Vlaanderen collectie

Laminaat Beautifloor West Vlaanderen Damme BTM448Laminaat Beautifloor West Vlaanderen Veurne BTM451Laminaat Beautifloor West Vlaanderen Tielt BTM475Laminaat Beautifloor West Vlaanderen Wevelgem BTM476Laminaat Beautifloor West Vlaanderen Waregem BTM574Laminaat West Vlaanderen Wielsbeke BTM597Laminaat Beautifloor West Vlaanderen Kuurne BTM469 Laminaat Beautifloor West Vlaanderen Ledegem BTM605


Kom langs voor laminaat Beautifloor Henegouwen actieprijzen

Wij leveren en leggen Beautifloor laminaat compleet voor een scherpe prijs. Vraag een offerte aan voor actiepakket

De Henegouwen collectie heeft moderne decors en is uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Brede delen laminaat laten uw kamer niet alleen groter lijken, ze geven uw kamer ook een moderne uitstraling met minder herhaling van de V-groeven. Met het ClickXpress® systeem zijn ook deze vloeren zeer gemakkelijk te plaatsen. De vloeren hebben een dikte van 8 mm en een afmeting van 1261 x 244 mm. Bekijk Laminaat Henegouwen collectie

 


Wilt u gebruik maken van Beautifloor laminaat all-in actiepakket? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u langskomen om de Beautifloor vloeren te bekijken voordat u deze aanschaft? Neem a.u.b. vooraf contact met ons op. U bent van harte welkom in onze winkel in Bergschenhoek. Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van het beste advies over onze producten en diensten.


Tips & adviezen

Het onderhouden van een Beautifloor laminaatvloer is zeer eenvoudig. Een stofzuiger en licht vochtige doek zijn al voldoende en vlekken zijn makkelijk te verwijderen. Zo blijft de vloer in topconditie voor jarenlang woonplezier. Voor dagelijks onderhoud kun je een stofzuiger of wisser gebruiken. Voor vochtig onderhoud gebruik je een dweil met zuiver water of een professionele laminaatreiniger. Gebruik nooit andere onderhoudsproducten of detergenten om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. Voorkom ook nat onderhoud en gebruik enkel een zeer goed uitgewrongen dweil. Beautifloor laminaat vloeren zijn in de basis een watervast verlijmde HDF-plaat. Ondanks het relatief vochtbestendige karakter dient overtollig water onmiddelijk verwijderd te worden. 

laminaat Beautifloor West-Vlaanderen

Kom langs om de kleuren van deze vloeren in onze winkel te bekijken