Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop - Berry Alloc

Berry AllocBerryAlloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren en pvc vloeren aan.

Wat BerryAlloc van zijn concurrenten onderscheidt, is de hoogstaande kwaliteit enerzijds en een jong, trendy en fris design anderzijds. Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33. Standaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer.

BerryAlloc High Pressure Laminaat is de sterkste en meest duurzame laminaatvloer ter wereld. Een combinatie van oogstrelende decors en uitzonderlijke technische prestaties maakt BerryAlloc High Pressure Laminaat uitermate geschikt voor intensief bezochte publieke ruimtes zoals hotels, restaurants, winkels, bureaus en zelfs luchthavens. Ons uniek hoge druk productieproces maakt het mogelijk om uw vloeren met gegarandeerde langetermijnprestaties en uitstekende resistentie tegen water, slijtage, verkleuring en vlekken aan te bieden.

Berry Alloc biedt u altijd mooie vloerenEen laminaatvloer van BerryAlloc is zeer krasbestendig maar een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten. Een laminaatvloer van BerryAlloc schuwt het zonlicht niet. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jaren plezier kan beleven aan uw vloer zonder dat er verkleuring optreedt. Laat de zon gerust binnen en geniet van een huis vol licht.

Download Onderhoud van Berry Alloc vloeren

Download garantie Berry Alloc vloeren